VELKOMMEN TIL NBR KONFERANSEN 2024 I SKØYEN ATRIUM

VELKOMMEN TIL NBR KONFERANSEN 2024 I SKØYEN ATRIUM

Velkommen NBR KONFERANSEN I SKØYEN ATRIUM ONSDAG 24. JANUAR KL 17:00

Vi inviterer hele bransjen til faglig påfyll og spennende foredrag.

Kl. 17:00 VELKOMMEN 

Kl. 17:15 FUELBOX Anne Sophie Gjems:

Nysgjerrighet – den nye superkraften? Hvordan vi kan bruke nysgjerrighet på oss selv og andre som et verktøy til å prestere bedre OG ha det bedre, både på jobb, i nettverk og hjemme!

Anne Sophie hadde vært leder i mange år, men opplevde at åtte år som ungdomsskolelærer virkelig ga den tøffe ledertreningen. Det ga en innsikt om at nysgjerrighet, det er virkelig en superkraft! I arbeidet som relasjonsarkitekt, er hun   opptatt av å skape arenaer for samtaler som ellers ikke ville funnet sted. Å gjøre arbeidet med å bygge tillitsfulle relasjoner og psykologisk trygghet til en strategisk prioritet. Hun skaper begeistring for å lage rom for gode og viktige samtaler, jevnlig og over tid! Inspirasjon er viktig, men vel så viktig er å sette inspirasjonen i en struktur som passer i din organisasjon, over tid. 

Kl. 18:00 BÆREKRAFTSLEDERNE – fem ting man har lært om den grønne omstillingen

Pål Svenssen har guidet 134 virksomheter til Miljøfyrtårnsertifisering, og er vert for podcasten Bærekraftslederne, der han intervjuer ledere fra flere av Norges største selskaper om deres satsing innen bærekraft. I dette foredraget forteller han om fem ting han har lært om den grønne omstillingen, illustrert med historier fra kundeprosjekter og podcastintervjuer.

Kl. 18:45 MARKEDSSJEFENE

Linn Skulstad forteller hvordan høste lavt-hengende frukter med markedsføring og bygge varig merkevare

Markedssjefene er et rendyrket konsulentselskap innen markedsføring. Hos dem kan du leie markedsførere, når du vil og så lenge du vil. De bistår både på operativt og strategisk nivå. 

19:45 MINGLING I BAREN 

Sosialt samvær

Det er begrenset antall plasser så meld deg på her: [email protected]

Kontakt oss

Norsk bransjeforening for reklameprodukter
Sandviksveien 147
1337 Sandvika
Org nr 989 433 016
[email protected]